Wat mij inspireert

Vitaal ouder worden begint met bewustwording en verantwoordelijkheid nemen. Ik geloof in grote mate dat het zelfherstellend vermogen van huid en lichaam door onszelf en in combinatie met natuurlijke therapieën, manuele massages en gecertificeerde producten positief kan worden beïnvloed. Verschillende partners, waarmee ik samenwerk, inspireren mij omdat zij eveneens de missie en visie hebben om cliënten te stimuleren bij hun innerlijke en uiterlijke gezondheid. Met enthousiasme en vertrouwen help ik jou. I inspire you, experience it.

 

Werkwijze

Naast een vakkundige, dermatologische inspectie en verzorging van je huid, bied ik je ontspanning en welbevinden aan van lichaam en geest. Mijn cliënten zijn op zoek naar persoonlijke aandacht, bewustwording en resultaatgerichte therapieën om er stralend uit te zien. Hiernaast streven mijn cliënten en ik samen naar een ideaal om de huidconditie en algehele gezondheid te verbeteren. Elke behandeling is anders en afgestemd op de behoefte van het moment waarop ik je mag verwelkomen. Ik verheug mij om jou te ontmoeten.

 

Toegevoegde waarde

Tevens heb ik een signalerende functie zodat pathologische huidoneffenheden in een vroeg stadium ontdekt kunnen worden. Huidverzorging bij oncologische cliënten is bij mij eveneens in goede handen. Ik geef om mijn cliënten en wens ze het meest optimale aan te bieden om een stralend, vitaal en energiek leven te genieten. Het waarborgen van kwaliteit staat bij mij voortdurend centraal. Dit alles is een continu proces waarbij mijn kennis, kunde en vaardigheden door nascholing up to date blijven. Mijn cliënten ervaren mij als authentiek en betrokken.