Behandelingen

Senioren

Je neemt de tijd om van het leven te genieten. Je hebt minder haast en geniet graag van een ontspannende massage. Je hebt al veel in het leven meegemaakt en accepteert dat je misschien minder vitaal bent. Je gaat er nog wel graag op uit om onder de mensen te zijn en je zoekt therapieën die je huid- of gezondheidsklachten verminderen. Je geniet van de persoonlijke aandacht bij Skin Health Care.

Waar ik je mee kan helpen:

 • Verminderen van gezondheidsklachten.
 • Rust en persoonlijke aandacht.
 • Ontspannende huidverzorgingsbehandelingen.

Klachten

 • Artrose en reuma
 • Gebrek aan eetlust
 • Hoofdpijn
 • Huidveroudering en rimpels
 • Stijfheid
 • Huidkanker
 • Jeukende huid
 • Luchtwegklachten en benauwdheid
 • Diabetes
 • Darmklachten
 • Slecht slapen
 • Verminderde weerstand

Ik investeer graag in positieve gezondheid

Petra

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1

Luisteren, kijken en voelen

Tijdens de intake leren we elkaar kennen en bespreken we jouw hulpvraag. Ik neem de tijd voor jou.

Stap 2

Behandelplan afstemmen

Met mijn ruime kennis en ervaring in de huid- en gezondheidsbranche, bied ik jou een persoonlijk behandelplan aan.

Stap 3

Jouw hulpvraag behandelen

Het beste resultaat ervaar je na een kuurtraject. Ik begeleid je met natuurlijke therapieën en producten voor thuisgebruik.

Stap 4

Resultaat evalueren

Samen beoordelen we of het gewenste resultaat is bereikt. Uiterlijke schoonheid en innerlijke gezondheid zijn beter in balans.

Verhalen

Cliënten over Skin Health Care

Nicole (56)

Ik bewonder de passie, professionaliteit en expertise van Irene. Mijn problematische huid is nu tot rust gekomen, mede door de uitstekende behandelingen en adviezen voor een goede huidverzorging. Een behandeling is bovendien een mooi moment van ontspanning, waarvan ik in mijn drukke bestaan erg geniet.

Marije (65)

Lekker relaxen bij Irene is een beetje me-time. De behandelingen zijn heerlijk en effectief, daarnaast krijg je ook goed advies. Mijn oude producten eerst opgemaakt, maar daarna overgestapt op de producten van Irene omdat het verschil voor mij goed zichtbaar werd.

Quinty (23)

Bij Irene in de (verwarmde) stoel voelt het meteen vertrouwd. Met haar ervaring merk je bijna niet dat de naald wordt ingestoken en met precisie wordt de warmte afgesteld waardoor je ook deze nauwelijks merkt. Het resultaat van elektrische ontharen was bij mij na 4 afspraken al te zien! Voor en na de behandeling is er ook altijd tijd voor… Meer lezen

Ton (89)

Ik kom al jaren met veel plezier bij Irene. Een middag bij haar voelt voor mij als een heerlijke verwennerij en het feit dat niemand ooit mijn werkelijke leeftijd schat is het bewijs dat haar massages hun vruchten dubbel en dwars opbrengen. Dank daarvoor Irene, ik hoop nog lang door jou verwend te worden.

Chantal (36)

Ik beveel Irene aan iedereen aan, wat een top vrouw. Ik ben nog jong en had last van acne en rode gesprongen adertjes in mijn gezicht. Door onderzoek op internet bij Irene terecht gekomen. Bij het eerste gesprek al meteen een goed klik en ze luistert erg goed naar je wensen, ook is ze heel eerlijk over wat ze wel… Meer lezen

Senioren

De focus ligt op ‘well-ageing’

Ouder worden wordt vaak geassocieerd met negatieve associaties, zoals fysieke achteruitgang en het verlies van jeugdige kenmerken. Echter, er zijn ook positieve aspecten aan het ouder worden die cliënten vaak waarderen. Zoals het hebben van meer tijd voor hobby’s, passies en het onderhouden van relaties. Bij Skin Health Care ligt de focus op ‘well-ageing’ in plaats van ‘anti-ageing’. De verouderingsklok is niet terug te draaien, maar je kunt je wel verzorgd en vitaal blijven voelen.

Persoonlijke aandacht

Cliënten die ik in mijn praktijk ontvang, komen vaak met een open verwachting binnen. Ze laten zich door mij verwennen met ontspannende therapieën en massages in een warme setting. Ze verheugen zich op hun afspraak en genieten vervolgens van de rustgevende behandeling en persoonlijke aandacht. Ik help mijn cliënten weerbaarder en veerkrachtiger te worden tegen veroudering.

Vitaal blijven

Hoewel ouder worden onvermijdelijk is, kan het behouden van vitaliteit helpen om de fysieke en mentale uitdagingen van het verouderingsproces beter het hoofd te bieden. Mijn cliënten help ik met passie om hun lichaam goed te onderhouden. De therapieën die ik in mijn praktijk aanbied dragen bij aan een verbeterde kwaliteit van leven.

Intake aanvragen?

Omdat ik mij 100% focus op mijn cliënten, kun je mij altijd mailen of het contactformulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan