Werkwijze

Een persoonlijk behandelplan

Vitaal ouder worden begint met bewustwording en verantwoordelijkheid nemen. Ik geloof in grote mate dat het zelfherstellende vermogen van huid en lichaam door onszelf, in combinatie met natuurlijke therapieën, manuele massages en gecertificeerde producten, positief kan worden beïnvloed. Mijn cliënten begeleid ik om een stralend, vitaal en energiek leven te genieten.

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1

Luisteren, kijken en voelen

Tijdens de intake leren we elkaar kennen en bespreken we jouw hulpvraag. Ik neem de tijd voor jou.

Stap 2

Behandelplan afstemmen

Met mijn ruime kennis en ervaring in de huid- en gezondheidsbranche, bied ik jou een persoonlijk behandelplan aan.

Stap 3

Jouw hulpvraag behandelen

Het beste resultaat ervaar je na een kuurtraject. Ik begeleid je met natuurlijke therapieën en producten voor thuisgebruik.

Stap 4

Resultaat evalueren

Samen beoordelen we of het gewenste resultaat is bereikt. Uiterlijke schoonheid en innerlijke gezondheid zijn beter in balans.

Persoonlijke aandacht

De adviezen en behandelingen die ik je aanbied zijn afgestemd op jouw individuele behoeften. Ik begeleid jou zo optimaal mogelijk.

Positieve en preventieve gezondheid

Gezondheid is meer dan niet ziek zijn. Ik help jou op een natuurlijke manier mooi, vitaal en gezond ouder worden.

Uiterlijke schoonheid, innerlijke gezondheid

Ik help jou je huidconditie en algehele gezondheid integraal te verbeteren door middel van innovatieve en resultaatgerichte therapieën.

Bij Skin Health Care vind je deskundigheid

Anamnese en huidscan

Tijdens je eerste bezoek aan mijn praktijk leren we elkaar kennen en neem ik een vragenlijst met je door om jouw hulpvraag zo goed mogelijk te begrijpen. Hiernaast maak ik een uitgebreide huidscan om de huidaandoening(en) te kunnen analyseren. Een goede huidanalyse is onlosmakelijk verbonden aan een professioneel behandelplan voor huidverbetering. Hiernaast is het mogelijk om een droge bloedtest af te nemen om te onderzoeken welke voedingsstoffen aangevuld kunnen worden om het lichaam in balans te brengen van binnenuit.

 Signalerende functie

In mijn praktijk krijg ik van cliënten regelmatig de vraag: “Pluis of niet pluis?” Met mijn ruime ervaring, opgebouwde kennis en medische scholing over voorkomende huidproblemen, heb ik een signalerende functie zodat pathologische huidoneffenheden in een vroeg stadium ontdekt kunnen worden. Huidverzorging bij oncologische cliënten is bij mij eveneens in goede handen. Verder werk ik samen met huisartsen, dermatologen en professionals in de reguliere en complementaire zorg. Enkele van mijn behandelingen worden vergoed door zorgverzekeraars.

Zorg goed voor jezelf

De basis van een stralende huid is onze algehele gezondheid. Tijdens onze jeugdjaren zitten we meestal boordevol energie zonder fysieke en/of psychische beperkingen. Naarmate we ouder worden, ervaren we beetje bij beetje meer klachten. Een diagnose van de arts of specialist is plotseling confronterend. Samen maken we een preventieplan om een natuurlijke balans tussen uiterlijke schoonheid en innerlijke gezondheid te creëren. Jouw huid en gezondheid verdient de beste zorg.

Intake aanvragen?

Omdat ik mij 100% focus op mijn cliënten, kun je mij altijd mailen of het contactformulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan