Over mij

Even voorstellen

Mijn naam is Irene Swinkels en ik ben de eigenaar van Skin Health Care. Als complementair huid- en gezondheidstherapeut bekijk ik vanuit verschillende invalshoeken hoe het zelfhelend vermogen van huid en lichaam met behulp van natuurlijke werkstoffen, voeding en wetenschappelijk bewezen therapieën zo optimaal mogelijk ondersteund kan worden.

I inspire you, experience it.

Irene Swinkels

Persoonlijke aandacht

De adviezen en behandelingen die ik je aanbied zijn afgestemd op jouw individuele behoeften. Ik begeleid jou zo optimaal mogelijk.

Positieve en preventieve gezondheid

Gezondheid is meer dan niet ziek zijn. Ik help jou op een natuurlijke manier mooi, vitaal en gezond ouder worden.

Uiterlijke schoonheid, innerlijk gezondheid

Ik help jou je huidconditie en algehele gezondheid integraal te verbeteren door middel van innovatieve en resultaatgerichte therapieën.

Bij Skin Health Care vind je rust en ontspanning

Uniek totaalconcept

Sinds 2004 werk ik als zelfstandig ondernemer vanuit mijn praktijk aan huis. Het op natuurlijke wijze revitaliseren van jouw huid en gezondheid is mijn specialisme. Ik bied een uniek totaalconcept aan waarbij uiterlijke schoonheid en innerlijke gezondheid complementair worden geïntegreerd in mijn behandelingen. Overzichtelijk, zorgvuldig en mensgericht werken past bij mij. Motiveren, inspireren en aanmoedigen doe ik met overgave. Integriteit, bevlogenheid en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel staan bij mij hoog in het vaandel.

Een leven lang leren

Alle natuurlijke therapieën en gecertificeerde producten welke ik aanbied, ervaar ik telkens opnieuw als beste getest en hebben mijn vertrouwen. Hiernaast ben ik docent voor verschillende vakspecialisaties in de professionele huidverzorging. Met mijn aanvullende opleiding beheers ik de medische aspecten van de huid en het lichaam bij het geven van specialistische behandelingen. Bovendien ben ik getraind en vakbekwaam in omgang met cosmetica-ingrediënten en apparatuur. Mijn vakgebied is voortdurend in ontwikkeling, ik blijf objectief en groei mee.

Partnerschappen

Ik werk graag samen met professionals uit de huid- en gezondheidsbranche. Zo ben ik regelmatig op beurzen en congressen in het binnen- en buitenland om nieuwe kennis mij eigen te maken en andere specialisten te ontmoeten. Wil jij samen met mij het gezondheidsconcept van Skin Health Care uitdragen of meer weten over een of meerdere van mijn therapieën? Neem dan contact met mij op om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Intake aanvragen?

Omdat ik mij 100% focus op mijn cliënten, kun je mij altijd mailen of het contactformulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan