Therapie

Nano CellCare

Bij deze unieke therapie ligt de focus op het voorkomen en verlichten van acute en chronische pijn, ontstekingen en ouderdomsverschijnselen. Uw lichaam wordt ondersteund om zichzelf te herstellen, doordat natuurlijke stoffen zoals hyaluronzuur, vitamine C en mineralen uit het geneeskrachtige zout van de Dode Zee worden opgenomen op celniveau.

Waar de therapie bij kan helpen:

 • Het revitaliseren van het menselijk lichaam.
 • Het vertragen van veroudering van de huid.
 • Het verlichten van huid- en gezondheidsklachten.

Voordelen van de therapie

 • De therapie bestaat uit natuurlijke ingrediënten.
 • Uw huid en gezondheid wordt op celniveau verbeterd.
 • Van binnen naar buiten aan uw gezondheid werken.
 • Het beste resultaat wordt bereikt na een kuurtraject.

Veelvoorkomende
klachten

 • Long- en luchtwegenaandoening
 • Hart- en vaatziekten
 • Nek- en rugproblemen
 • Pees-, gewricht- en spieraandoening
 • Laaggradige ontstekingen
 • Verzwakt immuunsysteem
 • Stress en slaapproblematiek
 • Hormonale disbalans
 • Chronische en acute pijnen
 • Littekens en wonden

Minder last van hooikoorts na een behandeling

Marc

Positieve gezondheid van binnenuit

Algehele vitaliteit

De Nano CellCare therapie is een geavanceerde therapie die gebruikmaakt van nanotechnologie om de gezondheid en het welzijn van het lichaam te bevorderen. Deze innovatieve therapie richt zich op individuele cellen op moleculair niveau, wat zorgt voor een verbeterde communicatie en functie in het lichaam. Door gebruik te maken van nanodeeltjes om essentiële voedingsstoffen af te leveren, toxines te verwijderen en beschadigde cellen te herstellen, streeft Nano CellCare therapie naar het verbeteren van de algehele vitaliteit en het bestrijden van verschillende huid- en gezondheidsklachten.

Duurzame en innovatieve therapie

Laat jouw lichaam ervaren wat er allemaal mogelijk is met Nano CellCare. Tijdens een kuurtraject kan jouw kwaliteit van leven veranderen en jouw perceptie van veroudering veranderen. In tegenstelling tot injecties, fillers en andere schoonheidsproducten, zorgt Nano CellCare voor een duurzaam herstel van jouw cellen op alle vlakken. Hierdoor krijgt jouw lichaam de mogelijkheid om het verouderingsproces als het ware “terug te draaien”.

Behandelen van de oorzaak

Deze therapie bied ik mijn cliënten in een kuurtraject aan om een zo optimaal resultaat te behalen. De therapie zet ik in als een aanvullende behandeling voor een breed scala aan huid- en gezondheidsvraagstukken. Nano CellCare therapie past goed binnen het concept van positieve gezondheid, waarbij de nadruk ligt op het behandelen van de oorzaak van gezondheidsklachten in plaats van alleen de symptomen. De Nano CellCare therapie is een veelbelovende ontwikkeling in de wereld van gepersonaliseerde geneeskunde en holistisch welzijn.

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1

Luisteren, kijken en voelen

Tijdens de intake leren we elkaar kennen en bespreken we jouw hulpvraag. Ik neem de tijd voor jou.

Stap 2

Behandelplan afstemmen

Met mijn ruime kennis en ervaring in de huid- en gezondheidsbranche, bied ik jou een persoonlijk behandelplan aan.

Stap 3

Jouw hulpvraag behandelen

Het beste resultaat ervaar je na een kuurtraject. Ik begeleid je met natuurlijke therapieën en producten voor thuisgebruik.

Stap 4

Resultaat evalueren

Samen beoordelen we of het gewenste resultaat is bereikt. Uiterlijke schoonheid en innerlijke gezondheid zijn beter in balans.

Verhalen

Nano CellCare

Monique (63)

Een behandeling bij Skin Health Care is voor mij een mini Spa ervaring. Heerlijk ontspannen en genieten onder de deskundige handen van Irene. Zeker met Nano therapie erbij voel ik me naderhand vol energie en helemaal als herboren. Een echt verwenmoment!

Francy (58)

Wat mij zo doet uitkijken naar de behandelingen van Skin Health Care is dat ze door huidspecialist Irene Swinkels op maat zijn gemaakt. Over de Nano CellCare Therapie ben ik vooral zeer tevreden, omdat deze therapie niet alleen voor je gezicht, maar voor het hele lichaam goed werk doet op celniveau. Naast het verbeteren van mijn huid heeft de Nano… Meer lezen

Intake aanvragen?

Omdat ik mij 100% focus op mijn cliënten, kun je mij altijd mailen of het contactformulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan