Skin

De huid is het grootste orgaan en het meest visuele aspect van onze persoonlijkheid. De huid heeft meerdere functies, de belangrijkste is bescherming. Zodra de huidbarrière verstoort raakt, geeft dit een onbehaaglijk gevoel en zitten we meestal niet lekker in ons vel. Naarmate we ouder worden, vermindert de elasticiteit en glans. Je huid verdient de beste zorg, ik luister, ik observeer, ik voel, ik verzorg en masseer jouw huid met al haar zintuigen.

 

Health

De basis van een stralende huid is onze algehele gezondheid. Tijdens onze jeugdjaren zitten we meestal boordevol energie zonder fysieke en/of psychische beperkingen. Naarmate we ouder worden, ervaren we beetje bij beetje meer klachten. Een diagnose van de arts of specialist is plotseling confronterend. Samen maken we een preventieplan om een natuurlijke balans tussen uiterlijke schoonheid en innerlijke gezondheid te creëren. 

 

Care

Mijn kernwaarden in mijn omgang met cliënten zijn oprecht, transparant, ethisch verantwoord, veilig en discreet. Dit betekent weten waar je grenzen liggen en voortdurend je kwaliteiten laten toetsen. Ik werk samen met enthousiaste, leergierige en gepassioneerde professionals in de reguliere en complementaire zorg en organiseer regelmatig workshops, theorie- en praktijklessen. Ik verbind Skin Health Care.