Nano CellCare Therapie 

Met deze revolutionaire, duale en natuurlijke therapie behandel ik succesvol acne, eczeem, rosacea, psoriasis, pigmentvlekken, littekens, oedeem, wondgenezing en brandwonden. Effectief bij apneu, astma, fibromyalgie, hooikoorts, migraine, hormonale disbalans, chronische vermoeidheid en slaapproblemen. Rugklachten, gewrichts- en postoperatieve pijnen, pees- en spierletsel zullen aanzienlijk verbeteren. Nanodeeltjes worden via de luchtwegen en door de haarzakjes en poriën in de huid opgenomen tot op celniveau. Vitamine C, mineralen uit de Dode Zee en hyaluronzuur geven huid en lichaam de kracht zichzelf te revitaliseren. Let's nanorize!

Skin Health Care is officieel partner van Nano CellCare en zet deze therapie in bij behandelingen in de praktijk. Hiernaast begeleid ik o.a. huid- en fysiotherapeuten bij de implementatie van deze therapie in hun eigen praktijk. 

 

Fysische Vasculaire Therapie

Veel beperkingen beginnen onopgemerkt, we ervaren symptomen en ontvangen medicatie. Helaas bereiken medicijnen door de verzwakte microcirculatie onvoldoende de capillairen en ervaren we chronische ouderdomsziekten. Fysische Vasculaire Therapie Bemer verbetert de microcirculatie en werkt preventief, herstellend en ondersteunt de zelf genezende kracht van het lichaam. Investeer in je eigen gezondheid en ervaar dat deze wetenschappelijk en gepatenteerde signaalfunctie de pompbeweging van de kleinste haarvaten op natuurlijke wijze in je lichaam activeert. Een lange termijn effect waarbij ik je persoonlijk begeleid naar meer vitaliteit!

Skin Health Care is officieel partner van Bemer en zet deze therapie in bij behandelingen in de praktijk. Cliënten kunnen bij mij terecht voor de aanschaf van apparatuur voor thuisgebruik, hierbij geef ik persoonlijk advies en begeleiding. Verder begeleid ik o.a. huid- en fysiotherapeuten bij de implementatie van deze therapie in hun eigen praktijk.

 

Ortho Moleculaire Therapie 

De achterliggende oorzaak van vrijwel alle chronische (huid)ziekten heeft te maken met onze huidige leefstijl met gifstoffen, voedingstekorten en stress. Om een ontstekingsremmende en immuun-versterkend voedingspatroon aan te nemen, meten we middels een vingerprik eerst waar jouw tekorten zich bevinden en hoe we deze kunnen aanvullen. Een unieke combinatie van essentiële vetzuren omega 3, vitamine D3 en polyfenolen zorgen ervoor dat jij je na enkele weken absoluut fitter voelt. Een tweede meting na vier maanden toont aan dat bloeddruk, cholesterol, diabetes, hart- en hersenfunctie, je huid en algeheel immuunsysteem beter in balans zijn, echt waar!

Skin Health Care is officieel partner van Zinzino. Cliënten kunnen bij mij terecht voor testen, voedingssupplementen en advies voor thuisgebruik. Geïnteresseerden die dit gezondheidsconcept met bewijs net zoals ik willen uitdragen, kunnen via mij partner worden van Zinzino.